Program do zarzadzania danymi

http://erp.polkas.pl/erp-nowa-jakosc-rozwiazan-aplikacji-erp-w-chmurze/

System POS to pomysł gastronomiczny do prowadzenia wszelkiego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe także tymże całe.

Dla delikatnych a mocniejszych lokali POS bardzo dokładnie sprawdza się w obsłudze zarówno małych lokali, jak także szerokich sieci gastronomicznych. To istotne narzędzie, dopasowane do lektury na każdej liczbie stanowisk POS. Projekt w jasny sposób usprawni wydawanie na poszczególnych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną opiekę nad każdym odcinkiem książce w domu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność zatrudnionych w kuchni oraz na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Zgoda z różnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma urządzeniami a systemami, które usprawnią życie każdego domu. Granie na specjalnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych albo same bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, przychodzą na bliższą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Popularny i prosty sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników działając na stok kosztów wdrożenia systemu.

Mienie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie danych o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, transakcje i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, dane o zbyt dużym czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: robienie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w miejscu przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa nowych form płatności.